Tuesday 10 September 2013


Бойко Борисов: Истински се радвам, когато новите управляващи откриват нашите обекти. Поздравявам всички с откриването на ,,Маказа‘‘
09-09-2013


Истински се радвам, когато новите управляващи откриват нашите обекти. Искам да поздравя всички с откриването на прохода “Маказа”. Това написа председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук. ,,Положихме огромни усилия, десетки пъти го инспектирахме, многократно съм разговарял с премиерите Папандреу и Самарас, за да си направят пътя и от гръцка страна и това е изключително важно за населението в тази част на България, както и за туристическите и икономическите ни връзки с Турция и Гърция‘‘, припомни лидерът на ГЕРБ. По думите му пътят е от огромно значение за развитието на Южна България и най-вече за хората от Кърджалийска област. ,,С отварянето на още една нова връзка с Гърция, хората от Кърджали, Джебел, Кирково, Момчилград и Черноочене получават още една нова възможност за растеж и оживление на местната икономика, за развитието на туризма и по-лесното пътуване до Гърция‘‘, допълни Бойко Борисов. Колкото и да се опитват да си ги припишат като свои успехи обаче съм сигурен, че българските граждани сами могат да преценят кой какво прави за държавата.
Борисов коментира и изказването на Миков, който заяви, че с удоволствие би приел за заместник-председател на парламента г-жа Цецка Цачева. ,,Напомням му, че г-жа Цачева е представител на първата политеческа сила и няма как тя да бъде заместник на излъчен от втората политическа сила‘‘, категоричен бе Бойко Борисов.
Председателят на ПП ГЕРБ обвини Станишев, че отново иска да харчи пари за нови консултации по проекта ,,Белене‘‘. ,,Те похарчиха 14 милиона лева на данъкоплатците с инициирането на референдум, на който повече от 80 % казаха НЕ на АЕЦ “Белене”. Това има една единствена цел – да отдалечи максимално подписването на този проект от себе си, за да може на следващите предсрочни избори отново да лъже своите симпатизанти, че ще строи “Белене”, посочи Борисов. По думите му Станишев е имал достатъчно време и можеше да направи този проект. В предизборната си кампания той твърдеше, че незабавно ще строи “Белене”, а сега ще търси консултант, коментира още Бойко Борисов.


No comments: