Friday 23 September 2016

Владимир Уручев ГЕРБ/ЕНП: Плащането на реакторите за АЕЦ Белене е рацио...

Плащането на реакторите за АЕЦ Белене е ...
Евродепутати ГЕРБ/ЕНП - България
Единственото рационално решение за България бе да плати наведнъж готовите ядрени реактори за АЕЦ „Белене“ на руската страна, за да не се трупат повече задължения.

ЕК също ще подкрепи това решение, коментира в предаването“ Темите“ на телевизия Европа депутатът в ЕП от ГЕРБ/ЕНП и ядрен експерт Владимир Уручев.

Бойко Борисов: На днешния прекрасен празник няма по-добро от това да си ...

Преди година Европейските игри, които бяха проведени в Баку, не бяха сред най-оценените в Европа, тогава, когато азерският народ се гордееше с това първенство – европейски игри в мюсюлманска страна. После се засилиха проблемите с мигрантската криза и атентатите и сега всички разбираме, че има и християни, и мюсюлмани, и други религии, а ние имаме два пътя - войни или мир. Вековете преди нас помнят войните. Азербайджанският президент Алиев изпрати съпругата и дъщеря си да възстановяват църкви като тези във Велико Търново, които са били разрушавани. Считам, че ние трябва да кажем не само „Благодаря!“ за помощта от Фондация „Гейдар Алиев“ по възстановяването на крепостта „Трапезица“, а и да се поучим, че толерантността не е само думи и не е само европейски израз.