Thursday 14 November 2013

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ПГ НА ПП ГЕРБ - 14 ноември 2013г.



14 ноември 2013 г. в 12:03
Днес цялотобългарско общество за пореден път стана свидетел на поредните груби и наглиманипулации на Българската социалистическа партия. Депутатите от БСП саполучили "опорни точки", които представляват грандиозен скандал и показватнагледно технологията на бившите комунисти как се фабрикува целенасоченаманипулация, която трябва да бъде прилагана от управляващите.
В„окръжното“, което е изпратено до червените депутати пише, че избраниците наБСП трябва да говорят и внушават пред медиите, че протестите са малобройни, чеса организирани от ГЕРБ, че половината били студенти, а останалите 200 човекабили "зелени“, анархисти и "традиционните“ протестъри с тъпаните.Освен това, според скандалните указания, депутатите на БСП трябвало дарецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата; че ГЕРБ еорганизирал метежи и сме си организирали и медийното отразяване на"протестите“, като сме ожалвали журналистите от БНТ и Канал 3; че ЦецкаЦачева е организирала бунта в Телиш; и че не е имало насилие върхупротестиращите и така нататък и така нататък.
По-безумни иотвратителни пасквили, подготвени за четене и тотална манипулация и подмяна наистината и реалността – не бяхме чували. Ето това, уважаеми български граждани,е истинското лице на БСП. С днешните скандални манипулации, разработени поизпитаната технология на Държавна сигурност, българските социалисти за пореденпът доказаха, че категорично си остават нереформирани комунисти. Друготодоказателство за това е подготовката им за връщането на Параграф 12 от Законаза досиетата, с който готвят реставрацията на агентите на ДС на ключови позициив държавата.
Но да севърнем на темата – още по-скандалното в случая е, че въпросният „инструктаж“ енаписан от парламентарния секретар на МВР Тодор Пройчев. Всички опити на товалице или на БСП да отрекат тези скандални инструкции или да изфабрикуватпоредната си лъжа, че материалът е провокация, са абсолютно неадекватни. Споредпубликациите в медиите и журналистите – имейлът с „опорните точки“ е подписан сцифров подпис, който идентифицира подателя, времето на изпращане и получателитена опорните точки.
Следващиятскандал е, че освен депутатите на БСП, сред получателите на това „помагалото заманипулация“ са и министри от правителството на Тройната коалиция БСП, ДПС иАтака и забележете – и българският премиер Пламен Орешарски.
Днес вечечухме безумните оправдания на знакови лица от БСП – някои от тях не билиполучили „окръжното“, други пък с гордост завиха, че са участвали в писането наподобни „инструкции“, трети – останаха безмълвни от гузност или срам. А откулоарите на най-важната институция в държавата, призвана да пази демокрацията– председателят на Народното събрание Михаил Миков заяви „Не виждам нищо неприлично, нищо странно“.
Отпарламентарната трибуна днес, ние, народните представители от ГЕРБ, питаме: Каки защо е възможно от деполитизираното по закон Министерство на вътрешнитеработи да се пишат и изпращат политически тези към депутатите на еднаполитическа сила? По този начин цели ли се възраждането на член 1 откомунистическата Конституция, според която БКП и държавата са едно? Одобрява липредседателят на Европейските социалисти Сергей Станишев възраждането наприйомите на Държавна сигурност за изготвянето на манипулации за подмяна надневния ред на обществото? И какви мерки ще предприеме вътрешния министър къмсвоя служител разработил политическите тези, които трябва да повтарятдепутатите от БСП? И последният ни въпрос е: Още колко срам трябва да изпитате,дами и господа управляващи, за да признаете, че не можете да управляватедържавата и да си подадете оставката?