Friday 21 November 2014

Iron Maiden - 10 No More Lies (Live Death On The Road HQ HD)

Президентът на САЩ поздрави Бойко Борисов за избирането му за втори мандат като министър-председател на България


Президентът на Съединените американски щати Барак Обама поздрави Бойко Борисов за избирането му за втори мандат като министър председател на България. „Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни”, се казва още в писмото на Барак Обама.

„Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции. Като отбелязваме десетата годишнина на членството на България в НАТО бих искал да Ви благодаря за трайната ангажираност на вашата страна в Афганистан и за вашата подкрепа на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак и Леванта”, се посочва в писмото от американския президент. Барак Обама изразява надеждата си, че като премиер Борисов ще продължи да води управлението по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България, и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат.

„Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия”, заявява в писмото си Барак Обама.

Президентът на САЩ Барак Обама пожелава на министър-председателя на България Бойко Борисов всичко най-хубаво за успешен втори мандат и очаква успешно бъдещо сътрудничество между страните ни.До

Н. Пр. Бойко Борисов
Министър-председател на Република България София

Уважаеми господин министър-председател,

Поздравления за избирането Ви за втори мандат като министър-председател на България. Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни.

Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции. Като отбелязваме десетата годишнина на членството на България в НАТО бих искал да Ви благодаря за трайната ангажираност на вашата страна в Афганистан и за вашата подкрепа на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак и Леванта.

Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат. Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.

Желая Ви всичко най-хубаво за успешен втори мандат и очаквам нашето бъдещо сътрудничество.

С уважение,

Барак Обама

Официално София е Европейска столица на спорта 2018, Бургас – спортен гр...