Wednesday 20 May 2015

ЕКСПОЗИЦИОНЕН ЦЕНТЪР ФЛОРА БУРГАС 2015


Експозиционен център "Флора" е с изключително иновативна архитектура и е изграден с екологични материали, което го прави едно от най-модерните съоръжения в България. Проектът е дело на млади бургаски архитекти и е с енергоефективни модули. Флора Бургас разполага със собствена фотоволтаична централа, която произвежда електроенергия за нуждите на експозиционния център.
Фасадните повърхности са покрити с вечнозелена растителност, която се поддържа от модерна система за напояване. Част от покрива е превърнат в зелена градина, аранжирана с декоративни камъни.
Архитектурата на експозиционния център е допълнена от десетки видове вечно зелени растения, а околното пространство е обогатено с красиви цветни фигури.
Бургазлии могат да посетят Националното изложение за цветя "Флора - Бургас 2015" до 27 май. Това е неговото 31-во издание, което ще продължи от 20 до 27 май. През това време повече от 55 фирми ще представят в експозиционните зали декоративна растителност, цветя и продукти за озеленяване.

Бойко Борисов: Първата реформа е инфраструктурата. Пенсионната реформа н...


Бойко Борисов: От бюджета на държавата всяка година се отделят милиарди, за да се дофинансира НОИ. По пенсионната реформа са работили работодателски организации, два синдиката и екипи от две министерства - социалното и финансовото. Там, където няма да има тежък финансов ефект, се опитахме да направим компромиси. Един от тях е за ниската пенсионна възраст, на която индустриалците и миньорите, работещи под земята, да се пенсионират. От името на ГЕРБ се надявам, че пенсионната реформа ще бъде подкрепена.

Питай премиера Бойко Борисов отговаря на въпросите ви 2 част

Egg Russian Roulette with Anna Kendrick

Red Nose Day - Reboot: Indianna Jones with Anna Kendrick (Digital Exclus...

Ember's new Glimmer engine, and Chrome Dev on Android - LazyWeb #6