Wednesday 21 May 2014

@JunckerEU #withJuncker!!

Нашият ПРЕЗИДЕНТ ! ЧОВЕКА, който постави ПРАВАТА НА ЧОВЕКА КАТО НАЙ ВИСША ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕЛ!


На 20 май се проведе отбелязване на четвърт век от от протестните манифестации започнали в селото като част от МАЙСКИТЕ СЪБИТИЯ под патронажа на българския ПРЕЗИДЕНТ РОСЕН ПЛЕВНЕНЛИЕВ, с помощта на ОБЩОНАЦИОНАЛНАТА ИНИЦИАТИВА ЗА ОТДАВАНЕ ПОЧИТ КЪМ ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ, с почетен председател - покойния ИЛИЯ МИНЕВ, и Съюза на Репресираните от комунистическия режим „Памет” .
На 20 май за първи път държавата, в лицето на нейният Президент, постави началото на европейския прочит и на тази срамна страница от комунистическото минало. Бъдещето на България минава през истината и единението! Преди да бъде обърната обаче, тази страница от нашето минало трябва да бъде прочетена отново!
ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ ИЗКУСТВЕНОТО РАЗДЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !

Старозагорският митрополит Галактион благослови Бойко Борисов и ПП ГЕРБ за предстоящите европейски избори.

Старозагорският митрополит Галактион благослови Бойко Борисов и ПП ГЕРБ за предстоящите европейски избори.
Негово Високопреосвещенство благодари на Бойко Борисов за даренията, които ГЕРБ прави, за ремонтирането и строителството на църкви и манастири в цялата страна.
Бойко Борисов заяви пред Стазорагорския митрополит, че ГЕРБ ще продължи да прави дарения за православните храмове в страната и да полага всички усилия за утвърждаването на християнските добродетели.

Предизборен клип на ПП ГЕРБ




Изборите за ЕП са залог за развитието на младите хора в България




Ilmira Ilieva сподели връзка.


Радио Фокус - най-актуалните новини от България и света,...
FOCUS-RADIO.NET

Честит празник на всички именици!



Българската православна църква почита Светите равноапостоли Константин и Елена. Празникът е в памет на римския император Константини на неговата майка Елена. Това е денят на игрите върху огън - нестинарството, запазени и досега в някои райони на Странджа, но почти само като атракция. Имен ден празнуват Константин, Костадин, Костадинка, Елена, Еленко, Елка и др.

Томислав Дончев с Eva Paunova и Donika Georgieva в Стара Загора.