Wednesday 30 December 2015

Dilwale | Welcome To Bulgaria | Kajol, Shah Rukh Khan, Kriti Sanon, Varu...

Публикуван на 21.12.2015 г.
Watch team DILWALE talk about their experience shooting in Bulgaria.

Dilwale features Kajol, Shah Rukh Khan, Varun Dhawan & Kriti Sanon in the lead roles. The film is directed by Rohit Shetty & produced by Gauri Khan

Dilwale released on 18th December 2015.

Music: Pritam

For more updates on Dilwale, click on the links below:

Бойко Борисов откри първия участък от Северната тангента на София

Публикуван на 30.12.2015 г.
Бойко Борисов: С всички усилия, които положихме през годината, спасихме цялата оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г. Заради тези партии, които направиха експеримента „Орешарски”, българите щяхме да загубим 220 млн. лв. финансиране. Северната тангента е поредният провален проект от предишното правителство и ако то бе останало на власт, днес щяхме да върнем тези пари в Брюксел. Почти никога аз не благодаря на строителите. Тук благодаря на строителната камара и на всички фирми, които ме чуха и разбраха, че проектът трябваше да бъде факт към 31-ви декември. Имаше дни, в които на обекта работеха по 2 400 машини.
Надявам се, догодина да завършим целия пътен пръстен, който образува Северната скоростна тангента заедно с Околовръстното и на практика свързва София с магистралите "Люлин", "Тракия" и "Хемус

Бойко Борисов: Абсолютни внушения са, че има спор, чрез ДПС, за отношени...

Публикуван на 30.12.2015 г.
Бойко Борисов: Някой да казва, че защото водим балансирана политика, сме подвластни на една или друга чужда политика, е не само голяма глупост, но и несправедливо. Когато взеха двата реактора от „Белене” и решиха да ги строят в Турция , това беше индиректен удар срещу България. Когато „Южен поток” се прекръсти на „Турски поток” и тръгна да обикаля България през Гърция и Македония и това беше съобщено от президентите Ердоган и Путин в Анкара, аз видях чудовищно сближаване между Турция и Русия за сметка на България, но пак не реагирах публично. Те си позволяват да говорят, че едва ли не едни или други хора в България са подвластни – на Турция, на Русия или на който и да било. За мен това са абсолютни внушения. Външната политика между страните ни се води на ниво правителство, на ниво външни министри, на ниво премиери и президенти. Когато ни се е помагало, аз на висок глас съм изказвал своята благодарност, когато не сме стигали до разбирателство, достатъчно твърдо съм го заявявал.
Страната ни е в Европейски съюз и НАТО и е много по-лоялен член от много от европейските държави. Това и на последния европейски съвет го казах. Призванието ми е да си защитавам България. Мисля, че го правя по най-добрия начин.