Sunday 6 October 2013

ПРОРОЧЕСТВО ЗА БОЙКО ОБИКАЛЯ НЕТА


path_13919“Ще дойде човек с бойно име, близък на първия сред първите, от когото ще започнат промените в България, но хората отначало няма да го разберат, въпреки че ще направи много за държавата. Велик човек ще е, с велики идеи. Отгоре иде този човек, за да слезе долу при нас, но ние не сме за него. Той ще дойде в година на усилен труд, но ще се покаже няколко години по-рано, за да го видим ние – смъртните. Времето му ще е кратко, за да поправи злините.”
Припомняме, че 2009-та година, когато стана Бойко Борисов премиер, по китайския календар беше годината на вола: “в година на усилен труд”. По нататък пророчицата обяснява:
“Той ще се обиди, но няма да се откаже да ни помага към възхода към четвъртата цивилизация. Но ако го приемем за втори път, тогава ще разберем колко сме грешили за него и тогава България ще се възроди и ще пребъде велика! Това ще стане когато дойде времето той да пристигне на кон.”
Пак по китайския календар 2014-та е годината на коня.
“Той няма челяд. Сам е. Ние сме деца за него. Ако го приемем за баща, ще видим много добрини от него. Ще има война, но не с други държави. Войната ще е вътре. Той ще води всяка битка. На десетата година войната ще приключи и България ще спечели. Тогава ще изчезнат болестите, глада. Всички хора ще са високи, стройни, със сини очи. Те ще виждат повече от нас, ще виждат бъдещето. И тогава този човек както е бил изпратен, така ще си отиде. Работата му тук ще е приключила, но има другаде работа за него, която трябва да свърши. В друго време, в друго място. Ние пак ще го срещнем, но дотогава има много време. Около 500 години. Но и през това време той ще ни наглежда.”
“Ако откажем да го приемем като баща, нищо хубаво няма да видим повече. Той помага на добрите хора, на лоши хора той не помага. Тогава няма да остане много време докато България се затрие. Българи ще има, но няма да живеят тук. Ще се пръснат по света и никой тук няма да остане. Земята ще бъде безплодна, слънцето тук няма да се показва. Жив човек няма да може да бъде тук. Дърветата и реките ще пресъхнат. Българите по света ще се стопят за няколко века и няма помен да остане.”

No comments: