Thursday 24 October 2013

Бойко Борисов Поздравих Меркел за победата



преди 3 минути 

Поздравих Меркел за победата, пожелах и успех във формирането на правителство и я запознах с политическата ситуация в България, за това как вече над 130 дни продължават протестите.
Бойко Борисов: Подведени от всеобщата лудост и от популизъм, 150 депутати на двете най-големи партии, гласуваха мораториума 

Брюксел. Подведени от всеобщата лудост и от популизъм, 150 депутати на двете най-големи партии, гласуваха мораториума. В същото време - 20 души от „Атака” си приписват успех. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел, на въпрос какво ще отговори, ако от ЕНП попитат за мораториума, предаде репортер на Агенция „Фокус”.


преди 3 часа 

В Брюксел се срещнах с български стажанти и асистенти, които работят в офисите на евродепутатите от ГЕРБ в Европарламента и в разлличните отдели на институцията. Това са изключително интелигентни и високо образовани млади хора. Те са новата вълна на ГЕРБ и бъдещето на България. Само за последните 4 години през всеки един от офисите на петимата евродепутати от ГЕРБ в Европарламента са преминали над 100 стажанта.
 — в Brussels, Région De Bruxelles-Capitale, Belgium



No comments: