Tuesday 2 September 2014

Седми летен университет на МГЕРБ #НИЕ СМЕ НА ХОД.

В периода 28-31 Август във Варна се проведе Седми летен университет на МГЕРБ под мотото # НИЕ СМЕ НА ХОД. Представители на област Габрово бяха Анчо Анчев - Областен координатор на МГЕРБ Габрово и Грета Господинова-Станева - Областен организационнен секретар на МГЕРБ Габрово.
В рамките на четири дни над 150 младежи от цялата страна дискутираха по въпроси свързани с отделните секторни политики, предизвикателствата пред следващото управление на страната и пътищата за излизане от икономическата и политическа криза, в която се намираме. Лектори в летния университет бяха лидерът на ГЕРБ - Бойко Борисов, заместник-председателят на партията - Цветан Цветанов, евродепутатите - Томислав Дончев, Мария Габриел, Владимир Уручев и Емил Радев, проф. Ханс Нидермайер от фондация "Ханс Зайдел", екс-министрите от кабинета Борисов - Лиляна Павлова и Десислава Атанасова, както и бившите зам.-министри Владислав Горанов и Милена Дамянова.
В края на седмия летен университет на МГЕРБ младежите от цялата страна си тръгнаха убедени, че единствения изход за България е дясно управление, начело на което ще застане лидер, готов да поеме отговорността за извършването на изключително необходими реформи и възвръщането на доверието към България от страна на нашите европейски партньори, и с пълната убеденост, че ‪#‎ниесменаход‬ да докажем на българските граждани, че заслужаваме тяхното доверие, а те заслужават стабилност и напредък!!!