Monday 23 September 2013

Благовест Цветанов– Бойко Борисов Уважаема г-жо Меркел,Приемете от името на ПП ГЕРБ и от мое лично име искрените ми поздравления и почитания за убедителната победа на Християн-демократическия съюз в парламентарните избори на Федерална Република Германия.



Уважаема г-жо Меркел,

Приемете от името на ПП ГЕРБ и от мое лично име искрените ми поздравления и почитания за убедителната победа на Християн-демократическия съюз в парламентарните избори на Федерална Република Германия.

Вярвам че увеличаващата се подкрепа, спрямо предходните избори, за блока ХДС/ХСС, е показател за възвръщането на доверието и посоката към дясна политика в Европа. Убеден съм, че това нямаше да се случи без Вас-един от най-влиятелните лидери в ЕС. Днешната историческа победа за Вас е доказателство за безспорните Ви качества, оценка за усилията, с които успяхте да запазите икономическата стабилност и за приноса Ви към преодоляването на последиците от най-тежката финансова криза. Сигурен съм, че водената от Вас политика ще допринася и занапред за развитието на сътрудничеството ни в ЕС. Като лидер на най-голямата дясна партия в България, член на ЕНП, Ви уверявам в желанието и готовността си да работя за задълбочаване на партньорството ни, в името на благополучието на всички европейски граждани.

Жела Ви много успехи, здраве и късмет!






С уважение: Бойко Борисов,
Председател на ПП ГЕРБ

No comments: