Tuesday 22 October 2013

От ГЕРБ успяхме! Защитихме достойно националните интереси на всички българи!


десислава Танева

Народното събрание взе решение за налагане на мораториум върху придобиването на право на собственост върху земя на територията на Република България от страна на чужденци и чуждестранни юридически лица до 1 януари 2020 г.

Убедена съм, че това беше очаквано не само от нашите симпатизанти, но и от всички българи. Макар, че имаше различно мнение в парламента от това на ГЕРБ за налагане на мораториум, все пак се радвам, че се прояви разум в ситуацията.

Българската земя е национално богатство и тя трябва да остане в ръцете на гражданите.

Не бива да допускате да бъдете манипулирани. Трябва всички ние да сме готови да понесем санкция от ЕС. А тези, които са подписали въпросната клауза в договора при присъединяване на България към ЕС, БСП и ДПС, дължат обяснение на всички вас защо са го направили!

Решението е в интерес на всички нас като граждани на България. И както коментира потребител на страницата ми – не бива да допускаме да се чувстваме гости в собствената си родина.

Тук можете да прочетете позицията на ГЕРБ от 15 октомври относно изтичането на на срока за забраната чуждестранни граждани да закупуват българска земя - http://www.gerb.bg/bg/events/positions-news-detail/cat_id/3/from/positions-news/id/25854

No comments: