Sunday 20 October 2013

Бареков на протест с комунисти и националисти Водещият на TV7 заедно с Ангел Славчев от "Че Гевара" и ВМРО



Разноцветна гражданска палитра се обяви срещу енергийните монополи тази неделя вечер в София.

Николай Бареков дебютира на политическата сцена, излизайки на площада с искания против политическата олигархия в страната. Скандалният водещ на TV7 бе с необичайно обкръжение от противоречащи си идейно движения и партии, а именно: комунисти и националисти.

От една страна присъстваше левият активист Ангел Славчев, член на движение "Че Гевара", известен с грижите си към Паметника на Съветската армия в София.

От друга пък бяха претендиращите за крайно-десни ВМРО, които развяха червено-черни знамена и запалиха ефектни факли. Те бяха предвождани от лидера на партията Красимир Каракачанов, известен още с агентурното си минало към Държавна сигурност.

На своебразния митинг бяха още представители на движение "СИЛА", които бяха сред най-активните на февруарските протести срещу високите цени на тока.
Исканията на демонстриращите бяха огласени от Николай Бареков с думите: "Да изметем политическата олигархия!"
"Ние сме за радикална промяна в българския политически живот", каза още той, цитиран от BNews.
Междувременно се състоя и поредното издание на #ДАНСwithme. Шествието против кабинета "Орешарски" дори се засече с тълпата на Бареков, но до инциденти не се стигна. Искащите оставка скандираха "Чисти ръце" пред  Народното събрание.
Вижте видео от протеста против новата тройна коалиция тази неделя тук!


No comments: