Monday 12 May 2014

Томислав Дончев: Няма да позволим да се руши всичко, създадено с много труд







Томислав Дончев:
 Няма да позволим да се руши всичко, създадено с много трудЦветан Цветанов допълни, че хората трябва да преценят, дали обещанията на малките партии наистина са възможни
Водачът на листата на ПП ГЕРБ за предстоящите избори за ЕП Томислав Дончев заяви днес пред жителите на община Димово, че не бива да стоят и да гледат безучастно как се пропускат възможности, трупат се кредити и се руши всичко създадено с много труд през последните четири години.

"Ние няма да позволим това да се случи, каквото и да ни коства", заяви Дончев, който беше на посещение в Димово заедно с кандидата за евродепутат Владимир Уручев и председателя на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

"Предимство на малките партии е да обещават много, защото никога няма да управляват. Те никога няма да носят отговорността на големите партии, които могат да управляват. Ние трябва да проявим разум и да си отговорим дали обещаното може да бъде изпълнено", заяви в Димово Цветанов.

Според него трябва да бъде направена равносметка на всичко, което се е случило от 2009 до 2013 г.
"Мостът при Видин – Калафат беше почти загубен проект, но Бойко Борисов, Томислав Дончев, Лиляна Павлова и Ивайло Московски  го възстановиха, както направиха и с други проекти, така че да има перспектива за този регион", заяви Цветанов.

Той сподели, че реализацията на този проект е довела до увеличение на трафика, който преминава през Димово, но и че това е единствената алтернатива за Северозапада.

"Има възможност по оперативните програми да се направят обходни пътища и трафикът да не пречи на живущите тук", посочи заместник-председателят на ГЕРБ. Според него обаче, през последната година, няма прогрес по отношение на това, което трябва да бъде направено.

"Най-важното е на избори да се гласува разумно, защото много са тези, които обещават небивалици и говорят това, което ще се хареса. Нека да помислим дали това, което се обещава, може да бъде изпълнено", допълни Цветанов.

Той заяви, че на предстоящите избори трябва да изберем достойни хора, които да ни представляват в Европа.




No comments: