Wednesday 11 September 2013

Бойко Борисов: Пеевски щеше да върши мръсната работа на управляващите

Бойко Борисов: Пеевски щеше да върши мръсната работа на управляващите (обновена)

Като ги свалим от власт, ще разследваме полетите на Тройната коалиция, закани се лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: Пеевски щеше да върши мръсната работа на управляващите (обновена)
Дата
12:07 | 11.09.2013
Дата
2093
Коментари
8
Автор: Албена Борисова
"По-добре калинки, а не криминалинки. Делян Пеевски сега разбра, че ако му беше приета кандидатурата, щеше да има големи проблеми. Защото той щеше да бъде принуждаван да върши мръсната работа на управляващите. Станишев и Местан панически бягат от него", каза току-що в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той няма да поиска комисия за номинацията на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.
Станишев бил готов да върши незаконни неща, за да свали ГЕРБ, твърди Борисов. Ахмед Доган е един от най-добрите политици на България и не той е предложил кандидатурата на Делян Пеевски, счита лидерът на ГЕРБ. "Това е работа на Станишев", категоричен е Бойко Борисов. Според него обаче управляващите така са се омотали, че вече не знаят кой е предложил Пеевски. 
Според лидера на ГЕРБ управлението на тройната коалиция е изхарчило над 50 млн. лв. справителствения Авиоотряд 28. "Сега, ако ние сме летели до Луната, те са летели до Марс и Юпитер", поясни Борисов в отговор на вчерашното обвинение, дошло от комисията, разследваща полетите на неговото правителство. 
Впоследствие той допълни мисълта си в профила си във "Фейсбук": "Факт е , че комисията на марионетката Лаков (Венцислав Лаков от "Атака", председател на комисията - бел.ред.), дадена от БСП и ДПС на "Атака", не иска и бяга от това да сравни полетите с тези, направени от правителството на Тройната коалиция, ръководено от Станишев. Не иска да разследва как бяха закупени еърбъсите и дестинациите на летенето им. Смея да твърдя, че така описани, че полетите са ми до Луната, Тройната коалиция на Станишев е летяла до Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, взети заедно".
Лидерът на ГЕРБ се закани: "Обещавам им, че когато ги свалим от власт, ще има анкетна комисия за това, за да могат българските граждани да сравнят кой къде е летял, по каква работа и да се види къде са летели те по скъпите курорти и дестинации. И в момента военните хеликоптери участват в снимането на филми, защото те не са военни, а са транспортни, само се водят като такива !!!!"

No comments: