Monday 16 September 2013

Йорданка Фандъкова: През 2014 година се очакват да пристигнат новите тролейбуси за градския транспорт

  Снимка:

16 септември 2013 | 12:19 | Агенция "Фокус"

София. През 2014 година се очакват да пристигнат новите тролейбуси за градския транспорт. Това каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова пред журналисти, на откриването на учебната година в 73 СОУ , предаде репортер на Агенция „Фокус”.
На въпрос - с какви проблеми общината ще посрещне празникът на София – 17 септември, Йорданка Фандъкова отговори: „Проблемите на един град с над 1 300 000 жители винаги са много. В София всички знаем проблемите. Това, което е наш ангажимент е да търсим тяхното решение. Мисля че това се вижда. Това лято продължихме с изграждане на инфраструктурата и изграждането на метрото”, каза още кметът на Столична община.
По повод празника на София - 17 септември, Йорданка Фандъкова заяви, че той винаги е вълнуващ и различен. Освен протоколните прояви - със сесията на Общинския съвет и вдигането на знамето на пл. „Св. Александър Невски” предстои и връчване вечерта на наградите за особен принос в сферата на културата в Народния театър „Иван Вазов”.
Йорданка Фандъкова се обърна към всички с името София и ги покани да отидат пред Народния театър на 17 септември и да получат цвете, което да засадят, след това, и да направят София по-красива.
Цветелина ПЕНЧЕВА

No comments: