Monday 16 September 2013

Мира Радева първа в Къщата

16.09.2013 г.

И Шамара влезе във ВИП Брадър

Снимка: Нова тв
ВИП Брадър стартира по Нова тв, социоложката Мира Радева и любимият й Иво са първите участници в новия сезон на шоуто. Втори след тях се появи Мишо Шамара, който е лице на контрите в подкрепа на правителството "Орешарски". Мира Радева бе очарована от къщата и я определи като "хай". Шамара пък се засили първо да види фитнеса в Къщата.
Третият участник Пламен Медаров се представи първо като милионер, натрупал богатството си в Нова Зелендия, после разкри, че той е нает от Биг Брадър, за да създава интриги сред съквартирантите.
Четвърти влезе Павел Чернев, бивш атакист и неуспял кандидат за народен представител от партията на Слави Бинев на последните избори. Той попита риторично: Ако един националист, не може да удари два шамара, как ще защитава отечеството". Чернев призна, че много хора не го харесват, заради външния му вид.
След него влезе Ангел Рашков, син на известния като Цар Киро от Катуница Кирил Рашков, в момента затворник. Аз бях първият, който се опълчи срещу купуването на цигански гласове, обяви ромския принц Рашков.
Мариан Кюрпанов е съквартирант № 7 - той е топ модел и актьор, от осемнадесетгодишна възраст е на сцената. Живял е САЩ, Италия и Франция.
Естествена, както винаги, във ВИП Брадър се включи и шампионката Станка Златева. Третата дама в Къщата е попфолк звездата Лияна.

No comments: