Thursday 19 September 2013

Ивайло Московски: Всекидневно кабинетът нанася непоправими щети на страната




Всекидневно правителството нанася щети върху икономиката и отделните ѝ сектори. Важно е сега да бъде внесен вот на недоверие към него, защото сега дебатът трябва да бъде чут от обществото, коментира в предаването «Под лупа» депутатът от ПГ на ГЕРБ Ивайло Московски. Според него сметката от управлението на правителството ще бъде платена от всички граждани след една или може би няколко години.
Дълго време обмисляхме дали да започнем серия от вотове на недоверие към кабинета «Орешарски» по отделните секторни политики, или да внесем един. Надделя становището той да е за цялостната политика на правителството, обяви в студиото на «Под лупа» депутатът от ПГ на ГЕРБ Ивайло Московски.


По време на предизборната кампания БСП твърдеше, че ще бъде алтернатива на управлението на ГЕРБ, но такива политики до момента няма, каза Московски.



Според депутата от ГЕРБ правителството има абсолютно хаотично поведение, а управляващите искат да се харесат на всички и да не се конфронтират с нито един слой от обществото. Това на практика ги лишава от възможността да реализират каквито и да е реформи, смята Ивайло Московски.




No comments: