Monday 16 September 2013

КОЙ? КОЙ? КОЙ? МИСТЕРИИТЕ СА РАЗКРИТИ!

Откакто Нешка Робева ни съобщи новина от отвъдното, че Русия ни била майката, още преди да си зададем въпроса защо Ванга е спестила информацията кой ни е бащата, върху нещастните ни глави се изсипа порой от прозрения и всевъзможни подобни явления. Иначе по въпроса за майката ние сме по-скоро на мнение, че от доста време насам Русия прави нещо друго на майката ни, но де да беше на главите ни само този въпрос.
Изведнъж известни личности започнаха да чуват гласове – като Меглена Кунева например, която чу Бойко Борисов да й глаголи през устата на Яне Янев. Кожата на Кунева пък чувствала как се задават още тефтерчета, но още не е почувствала дали са на Станишев, или на Местан. За тефтерчето на Цацаров не смеем и да мечтаем, ама а дано...
Ще чакаме с нетърпение и останалите сетива на Кунева да проговорят.
Време е вече и Светлин Русев, 5 мандата депутат от БСП, да ни обади туй-онуй оттук-оттам - известна е и неговата изключителна близост с пророчицата.
Цветанка Ризова и Димитър Цонев тоже били чули пророчество на Ванга – че България щяла да се оправи, след като започне войната в Сирия. И помолиха Тома Томов да го потвърди или отрече.
И сега внимавайте – най-неочаквано Томата заяви, че за разлика от тях той е свободен журналист, та не е чувал такова нещо. Опала! Дали на тях го каза, или на нас? Благодаря, Тома, свободата наистина е голяма работа!
Стана ясно обаче, че е глупаво да питаме кой е предложил Пеевски. Мая Манолова в най-скоро време ще си признае, че Ванга го е предложила – през нейната уста.
А ако още се чудите кой е виновен за злощастното ни положение, не намесвайте нито БСП, нито ДПС, те са невинни!
Най-после истината излезе наяве:
ОБАМА, МРЪСНИКЪТ МУ С МРЪСНИК, ЗАЩОТО НЕ ИСКА ВОЙНА В СИРИЯ!

No comments: