Tuesday 17 September 2013

CNN ПУБЛИКУВА ПРИЗИВ ЗА ОСТАВКА НА КАБИНЕТА "ОРЕШАРСКИ"

Оценете
(12 гласа)
CNN публикува призив за оставка на кабинета "Орешарски"
CNN публикува призива на българската диаспора в iReport за оставка на кабинета "Орешарски". Ако той придобие по-голяма популярност, може да бъде представен и по новинарския канал, затова те призовават да се споделя тази история в социалните мрежи Фейсбук, Туитър и Гугъл +. Сънародниците ни изпращат индивидуално писма до 4 важни институции в САЩ - Комисията по външни отношения на Сената, вицепрезидента Джо Байдън, в Държавния департамент и в Камарата на представителите.
Всички българи в САЩ настояват за бойкот и дипломатическа изолация на депутатите, които съставят правителството на тройната коалиция.
Организаторите на инициативата имат за цел да предизвикат масова международна подкрепа, с която да притиснат сегашните управляващи най-накрая да си подадат оставката. Към същото призовават и българите от цял свят, които дори и на хиляди километри от България, виждат как управляващите се опитват да изиграят народа. Българските имигранти искат страната им да се оправи, за да се завърнат и да живеят в нормална държава. С настоящия кабинет “Орешарски” обаче това е абсолютно невъзможно и дори зловредно за обществото, което олигархията иска да зароби още по-тежко, се казва още в призива.

Подписката бе организирана няколко седмици след началото на протестите срещу назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС./СД
Последно променена в 

No comments: