Sunday 18 May 2014

ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ И АНДРЕЙ КОВАЧЕВ НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ ТУРНИРА „ГЕРБ ФЕН КУПА – БУРГАС 2014”

Водачът на листата на ГЕРБ за предстоящите евроизбори Томислав Дончев награди големите победители в първото издание на „ГЕРБ фен купа – Бургас 2014”. Той връчи купата на отбора на „Черно море”, който се класира на първо място във футболния турнир. Второ място заеха момчетата от „Красико спорт”, които бяха наградени от кандидата за евродепутат д-р Андрей Ковачев. Трети се класираха футболистите от „Финтекс”, които получиха своята купа от народния представител от ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева. На събитието, което се проведе на игрищата на спортен комплекс „Изгрев” в Бургас, присъстваха зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на община Бургас Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Костантин Луков, общинските съветници от партията, много жители и гости на града.
„Първото издание на „ГЕРБ фен купа – Бургас 2014” премина със страхотен успех. Доказателство за това е броят на записалите се отбори и в трите спортни дисциплини – футбол, волейбол и стрийтбол, както и многобройната публика, която подкрепяше своите фаворити в изминалите два дни. Ето защо турнирът ще се превърне в ежегоден и очакваме интересът към него следващата година да е още по-голям”, коментира Димитър Николов.
В спортната зала „Лукойл” в к-с „Лазур” бяха наградени и победителите във волейболния турнир. Първи се класира „Карагеоргиево”, второ място завоюва „Кашмир”, а трети се нареди „Атаген”. Наградите им бяха връчени съответно от Томислав Дончев, Андрей Ковачев и Ивелина Василева. Индивидуални награди имаше и за най-добър нападател - Тодор Димитров, най-добър разпределител -Теди Дремсизов. За най-полезен състезател бе обявен Николай Петков, най-добър изпълнител на начален удар е Ивайло Голев, най-добро либеро стана Христо Велков, а най-добър блокировач - Георги Георгиев.
Ясни са и победителите в турнира по стрийтбол, част от "ГЕРБ фен купа-Бургас 2014". Първи се класираха "ОКС", втори - "Сашо" и трето място завоюваха "Диваците".  

No comments: