Sunday 18 May 2014

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Владимир Уручев посети село Згориград


Кандидатът за евродепутат Владимир Уручев заедно с народните представители инж. Тотю Младенов и инж. Петя Аврамова, както и областният координатор на партията инж. Валентин Литов, посетиха врачанското село Згориград. Те бяха посрещнати от кмета на населеното място Асен Петров (ГЕРБ). Г-н Петров представи на кандидата за евродепутат и официалните лица сградата на кметството, която бе обновена по програма "Красива България" по времето на управлението на ГЕРБ на Община Враца. В сградата се помещават младежки клуб с интернет зала, клуб на пенсионера, зъболекарски и лекарски кабинети с чакалня.
Владимир Уручев разговаря с местни жители на площада в селото, който носи името на град Тезеро. Италианският град е сполетян от подобна трагедия като тази в Згориград – наводнение с мащабни размери и стотици жертви. Двете селища със сходна съдба се побратимяват. Центърът на врачанското село носи името на град Тезеро, а площадът на италианското - Згориград.
Официалните лица запалиха свещ в църквата, в чийто двор е издигната паметна плоча на загиналите в бедствието згориградчани.
http://www.urutchev.eu/bg/kandidatyt-za-evrodeputat-ot-gerb-vladimir-uruchev-poseti-selo-zgorigrad/347

No comments: