Wednesday 24 September 2014

Председателят на общинската структура на ГЕРБ в Хасково и заместник-председател на Общинския съвет в града Евгения Ангелова е вторият кандидат в депутатската листа на партията за Хасковски многомандатен избирателен район.



Evgenia Angelova
Тя е завършила Международен мениджмънт от Pace University, Манхатън, Ню Йорк, САЩ. Освен това е магистър по международен бизнес от American Intercontinental University, Лондон, Великобритания и по финанси и маркетинг от University of Miami, Маями, Флорида, САЩ. Била е ръководител проекти в Маями.


За мен беше удоволствие да бъда домакин на среща между председателя на ГЕРБ Старейшини проф. Николай Андреев и представители на хасковската структура. Николай Андреев подчерта, че една от най-важните цели на ГЕРБ е да се възстановят институциите в България защото те не функционират. Важно е да се мобилизират всички усилия и потенциала на публичния и частен сектор и най-вече енергията на гражданското общество, за да се определят истинските, правилните решения за реформиране на държавата. България трябва да стане добро място за живеене, да се спре потока от млади хора, които търсят професионална реализация извън държавата ни. ГЕРБ ще работи за повишаване доходите на гражданите на базата напредъка на икономиката.

В звуковия файл можете да чуете какво казват за нея любимата й баба Гинка Ангелова, колегата й съпартиец Румен Стоянов и накрая - блиц-интервю със самата Евгения:

Председателят на общинската структура на ГЕРБ в Хасково и заместник-председател на Общинския съвет в града Евгения Ангелова е вторият...
DARIKNEWS.BG