Sunday 15 September 2013

22 СЕПТЕМВРИ - НОВИЯ ДЕН НА БЪЛГАРИЯ - НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЗАПЛАХА!!!!!

ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ - Демократичен удар срещу червено кафявия тумор !!!

Приятели !!!! Ние не сме като комунистите !!!

Ние сме обикновени хора които имат жаждата за свобода , мечта за справедливост и искане да живеем в един благоденстващ свят.
Казваме на 22 септември - "Дойде време разделно" - "Не искаме да живеем повече в такава държава защото обичаме България". Затова този порив на човешката правда е най прекрасното състояние на духа на всеки един българин. Нас не ни интересува разделението на комунисти и народ.
Искахме Промяната преди 23 години за да установим демокрация, свобода и справедливост. Добра или лоша нейната защита минава през многопартийната система. Нашия протест показа завидната енергия на времето и заряда на успеха на обикновения човек. За пореден път българина въстава срещу Червената чума която като "Призрак броди из Европа". България не е вампира на атеистите и няма да бъде черния демон на атаката срещу европейските ценности.
Започнахме с Призив към всички демократични партии за национална подписка за Оставката на Орешарски. Гласувалите за демократичната промяна на България са милиони. Знаем митинга на Орлов мост, знаем силата на нашите шествия сега и тяхната историческа издръжливост. Сякаш Бог ни окриля. Загражденията паднаха за да създадем зона на свободната гражданска власт защото искахме да внесем официална декларация в Народното събрание за оставката на Орешарски.

Затова призоваваме ГЕРБ и генерал Борисов да внесат след 22 септември Вот на Недоверие и да им покажем, че няма да внесем една декларация а ще внесем милиони подписи за Оставката на Орешарски.

http://www.novini.bg/news/155705-започва-национална-подписка-за-свалянето-на-кабинета-орешарски.html

Протестиращи българи от София, Благоевград, Пловдив, Ямбол, Дупница, Нова Загора, Видин, Велико Търново, Варна, Бургас, Гоце Делчев и др.

No comments: