Wednesday 16 October 2013

Петранка Николоваc Дискусия с гражданите на тема „Ефективна и справедлива съдебна система“ ще се проведе по инициатива на държавния глава








Дискусия с гражданите на тема „Ефективна и справедлива съдебна система“ ще се проведе по инициатива на държавния глава

Дискусия с гражданите на тема „Ефективна и справедлива съдебна система“ ще се състои на 23 октомври, сряда, от 14.00 часа в Централния военен клуб в столицата. Форумът е вторият от поредицата дискусии под егидата на държавния глава Росен Плевнелиев в рамките на инициативата „Диалог с гражданите“.

Първата дискусия, посветена на решенията за нормалното функциониране на пазарната икономика, се проведе в средата на месец септември. Участие във форума взеха повече от 200 граждани, представители на институциите и на неправителствения сектор.

За участие в дискусията електронната регистрация е задължителна и може да се направи до 18.00 часа на 22 октомври на интернет страницата на Президентаwww.president.bg.

На електронен адрес dialog@president.bg и на специално създадената за целта страница във Фейсбук на инициативата желаещите могат да задават въпроси и да споделят позиции по темата на дискусията под егидата на президента Росен Плевнелиев.

Поради ограничения капацитет на залата в Централния военен клуб, до пряко участие във форума на 23 октомври ще бъдат допуснати единствено регистриралите се участници.











No comments: