Friday 13 September 2013

Бойко Борисов към ДПС: Вие сте все трета политическа сила

Бойко Борисов към ДПС Вие сте все трета политическа сила                                                                             
13.09.2013 11:55 0 Европейските съвети през изминалите няколко годни действително бяха действително един огромно изпитание за целостта на ЕС. Питайте ги как се водеха дебати по 36 часа. В 5 ч. сутринта дамите ходеха да си оправят външния вид. За първи път се гледаше бюджет, в който не се дават повече пари. Не кой да получи повече, а за драстично намаляване на бюджетите на различните държави”, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
“Г-н Орешарски, аз действително искам да ви помоля по тази толкова важна тема да не допускате вие политизиране. Защото веднъж в предишно управление бяха спирани фондове. Това не трябва да се допуска. Те не го наричат “спиране”, а “несъответствие”. Но няма пари, едно и също е. Това, което направихме, то се вижда. И затова сме отново първа политическа сила, господине. А вие не сте. Вие сте все трета”, продължи да говори Борисов.
“Парите, ако ги усвоим всичките, това са 26-27 млрд. лв. да влязат в България. Никой няма да ни даде подобни пари. Никой както Брюксел не дава готови пари. Когато по важни теми се казва, че някой е спал, а в същото време го казва някой, който е доказано мързелив, аз не мога така да работя”,  заяви още лидерът на ГЕРБ./news359

No comments: