Friday 13 September 2013

Борисов: Не приемам да ме критикува мързеливецът Станишев


        http://www.faktor.bg/



по важни теми се почва с думите, че някой е спал, а в същото време този човек е доказано мързелив, аз не мога да приема, че така може да се води диалог.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по адрес на коментара на Сергей Станишев в парламента по повод въпрос на Орешарски за европейските пари, които страната ни е договорила за периода 2014-2020 година.
Час по-рано лидерът на БСП попита риторично кой е спал по време на заседанието на Европейския съвет
когато са се договаряли парите за следващия финансов период. Станишев обвини правителството на Борисов, че не е използвало възможността да договори повече пари за най-изостаналата част на Европа - Северозападна Европа.
В изказването си по темата Борисов отново повтори тезата си, че България е сред четирите държави, които единствени са получили повече евросредства в сравнение със сегашния финансов период. Той призова премиера Орешарски да не допуска политизиране по тази тема и да ползва целия експертен ресурс в този специфичен сектор.
Лидерът на ГЕРБ не пропусна и да припомни, че точно по времето на мандата на БСП парите от Европа са били спрени за страната ни.


              

No comments: